Mycket gjort idag

En intensiv dag idag med.
I morse var jag på gymmet. När jag kom hem satte hela familjen igång att städa. Sen hann jag lagom färga håret och duscha tills mams och paps dök upp för att hämta Fabian och låna hem honom över natten.
Fabbe ska nämligen ha ledig dag med sin mormor imorgon. =)

Det känns toppen att ha fått tillbaks orken igen. Får hoppas att den håller i sig resten av veckan med. Jag har ju så mycket mer som jag vill få gjort och så många mer som jag vill träffa.

Nu har förresten alla råttpojkarna flyttat in i samma "bur". Ett gammalt vitrinskåp som vi fått av grannarna.

 

 

 

♥ ♥ ♥


Ny boost

Hurra!
Min energi är tillbaks!
Jag har varit och storhandlat, så nu är frysen full med mat igen. Man kunde tro att jag skulle vara trött efter det, men idag är jag på G!
Jag har stortvätt på gång. Och jag ska baka nyttigt bröd och göra hemmagjord glass med barnen.
Dessutom är mitt hår i stort behov av färgning... Hårfärg har införskaffats idag.

Imorgon har jag tänkt förvandla mig till Kapten Städsmurf och delegera ut städsysslor till familjen så att det blir rent här hemma. Tänkte även hinna med en tur till gymmet med min fina nya mp3-spelare. ♥

Men kvällen ikväll bjuder även på lite mys. Ryno ska ut och käka med några kompisar för att fira att en av dem fyller år, så barnen och jag ska ha eget lördagsmys. Det blir toppen! (Det är gott att rå om dem själv ibland.)

♥ ♥ ♥

Ännu mer plagg...

...nu från H&M.














♥ ♥ ♥

Inte fel till våren...

Har varit inne och snurrat på Shock's hemsida.
Här är några grejer jag är sugen på...




 

♥ ♥ ♥


He he...



Vänskap

Jag glor på fullmånen genom fönstret och funderar...
Kan inte riktigt samla tankarna till något vettigt att skriva. De glider undan innan jag hinner formulera något.

Jag är frusen och slö. Det har blivit alldeles för mycket socker den här veckan. =( Men jag har bara mig själv att skylla. Det är bara att ta nya tag!
Woh woh woh! *vevar med armen*

Tänker på vänner. Mina vänner. Både nya och gamla. Hur viktiga de är. Hur otroligt mycket livsenergi man får efter ett djupare samtal med en vän. Eller efter ett flamsigt skratt för den delen...
Hur fantastiskt det är att vara omtyckt för hur man är när man är sig själv, med skavanker, fixa idéer och humörsvängningar. Det är så det ska vara med vänner. Och det är så det ska vara med självkänsla.

God självkänsla. Att vara fullt medveten om sina fel och brister och tycka jävligt bra om sig själv i alla fall!

♥ ♥ ♥

Zzzzz

Har haft en bra dag på jobbet.
Sen när jag skulle åka hem blev jag plötsligt jättetrött. Det är jag forfarande. Så ser läget ut idag.

♥ ♥ ♥

Peruker, isregn och chokladjäklar

I natt drömde jag att vi flyttat in i en större lägenhet, i tre våningar(?). Jättemysig iaf. Och sen drömde jag att jag köpt en jättestor dyr peruk på nätet, som var skitful och som jag inte alls gillade när jag väl fick den. Knepigt, knepigt...

Jag var rätt trögstartad i morse. Fick ta med mascaran till jobbet. Men det var skönt att vara tillbaks!
Fast jag gick runt och muttrade en del över att saker och ting inte låg där de skulle så att jag fick leta. Men så är det alltid när jag har varit borta.

Jag hade planer på att åka och storhandla idag. Antingen med mamma eller med bussen. Det blev ingetdera pga all snö som föll. Det regnade för tusan små isbitar när jag gick från jobbet. Aj!
Kanske lika bra att det inte blev någon tripp till affären. Det var tillräckligt krävande att betala räkningarna.
Räkningar är nämligen något som kräver absolut lugn och ro och mängder med kaffe. Ve den som stör mammavarg när hon bläddrar bland avierna eller räknar på kvarvarande belopp. Grrrr...
Att knappa in OCRnummer kräver yttersta koncentration. Och sen har jag en fråga? Varför är man aldrig nöjd med hur mycket pengar som blir över? Det borde alltid vara mer än vad det är. Oavsett.
Någon som håller med?
Nåväl. Nu är det gjort. Pust och stön. Det gick runt den här gången också.

Nu till något helt annat. Ni vet den där lille jäkeln som sitter på axeln och säger att ni ska ta en kaka till, att det vore väldigt gott med en glass, eller i mitt fall "Du behöver choklad - NU!"? Han. Han har total makt över mig just nu.
Fasen! Jag som lyckade ignorera honom förra veckan. Vet ni något medel man kan hälla på honom så att han försvinner? Paranix kanske?


♥ ♥ ♥

Nya glasögon

Det har Ryona fått nu.
fin är hon!

 

♥ ♥ ♥


Kycklingklubbor i thaiinspirerad currytomatsås

Kycklingklubbor i thaiinspirerad currytomatsås


Ingridienser:
1 pkt frysta kycklingklubbor (3-4 st)
3 msk mjöl
1 msk gul curry
2 tsk salt
Flytande margarin till stekning

Såsen:
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk flytande margarin
1 burk krossade tomater
1 kub kycklingbuljong
½ tsk salt
1 msk röd currypasta
1 burk kokosmjölk
2 msk sweetchilisås


Tina kycklingklubborna i kylen över natten.

Blanda mjöl, curry och salt i en plastpåse. Stoppa i klubborna en och en och skaka så att de blir täckta av mjölblandningen. Bryn kycklingklubborna runt om i en stekpanna och lägg dem åt sidan.

Hacka löken och vitlöksklyftan och fräs dem i margarinet.
Häll över krossade tomater och smula i buljongkuben. Ha i salt, currypasta, kokosmjölk och sweetchilisås och låt koka upp. Smaka av.

Lägg försiktigt i kycklingklubborna i såsen, koka upp och låt koka under lock på medelvärme i ca 50 min eller tills klubborna är färdigkokta.

Servera förslagsvis med ris och en sallad på Strimlad salladskål och grovrivna morötter.

♥ ♥ ♥

Dagens lunch

Broccolisoppa

♥ ♥ ♥


Jag vaknar till liv igen (efter konstiga drömmar)



Här är jag igen. Fortfarande trött och osminkad, men något piggare än igår. Hjärnan har vaknat till liv igen, och idéer om vad jag vill göra poppar upp som små svampar i mitt medvetande.
Mina vänner, jag står inte längre på paus. Imorgon får det bli jobb igen. Jag fixar inte riktigt när vardagen blir ur led. Även om jag känner hur väl jag behöver vilan så kryper det i mig. Fast det blir alltid bättre på eftermiddagen när ungarna kommer hem med liv och rörelse.

Men igår sov jag ju faktiskt bort större delen av eftermiddagen också. Visserligen sa termometern att jag var feberfri vid lunch, men vete fasen om jag förblev det. Det var både frys och svett under täcket under den där långa eftermiddagsluren.
Och sen sov jag i soffan på kvällen igen. Och jag sov till halv nio i morse.

Drömt konstiga saker har jag gjort med. Att jag besökte något slags nudistcafé, fast man var inte tvungen att klä av sig. Folk gick runt med olika mycket kläder beroende på vart i cafét de befann sig. Det var nämligen varierande temperaturer i olika rum.
Sen var jag plötsligt i skogen men barnen och mina föräldrar. Jag skickade iväg Ryona med mina hemnycklar för att låsa upp någon slags offentlig toalett?! Och sedan omvandlades plötsligt nycklarna till min stora röda kökssax, och jag var arg på min pappa för att han låtit barnen springa in i skogen med min sax för de kunde ju skada sig.
Fler tvära kast. Jag befinner mig på jobbet och jag får reda på att utöver att städa och ha hand om mathanteringen så ska jag ha ansvar för fyra av barnen på förskolan. Två från varje avdelning dessutom. Jag var väldigt stolt över uppdragen men förstod inte riktigt hur jag skulle hinna med.

Vid det laget kändes det rätt ok att vakna och gå upp faktiskt...

♥ ♥ ♥

meditera eller koka gröt?

Det är måndag. Och jag har druckit varm choklad och ätit sega ostbågar från i fredags. Ändå. Fast det är vardag.
För att det är så jävla tråkigt att vara sjuk och inte orka göra något vettigt. Sova bort hela förmiddagen funkar, men sen? När det inte går att sova mer. Var gör jag då?
Det är tråk på tv:n och jag orkar inte engagera mig i en film. Jag försökte läsa men det fångade mig inte heller.
Nacken är öm och stel, armarna tunga och huvudet segt och grötigt. Att dra igång med någonting praktiskt är inte att tänka på. Lättirriterad är jag också. Allting känns fel.
Tyvärr är jag verkligen urusel på att göra ingenting. Hade varit trivsamt att kunna meditera en sån här dag. Som tur är har jag ju bloggen och kan underhålla mig själv med att skriva en stund. Nu får jag ju dessutom beklaga mig lite.
Vänta...

Nä, jag ska nog faktiskt gå och lägga mig en stund ändå. Rysan krävde precis havregrynsgröt till mellanmål och det var en lagom ansträngande syssla att koka gröt.
Behovet att göra någonting är stillat för en stund...

♥ ♥ ♥

Sjukt

Bläh! Min tur att bli sjuk. Inget kräk dock. Bara feber. Segt.
Det känns som om jag står på paus idag. Jag har sovit hela förmiddagen. Ska se om jag orkar läsa en stund nu. =/


♥ ♥ ♥

Fler jävligheter

Suck.
Jag och Ryona bakade kladdkaka. Sen var det lunchdags. Fabbe fick i sig en isglass och en halv risifrutti och verkade piggare. Efter lunchen skulle jag "våffla" Ryona's hår för att det skulle hända något kul idag iaf.
Vad händer? Jo, jag hittar en lus!!! Wohoo! Dagens fynd, typ.
Som tur är har vi paranix hemma. Det kan man använda utan att lössen blir resistenta, så nu har jag behandlat både Ry och mig och det stinker anis/lakrits i hela lägenheten.
Ryno tog fram trimmer och hyvel och skalade huvudet totalt, men Fabbe ville inte alls. Mitt i alla behandlingar och kammningar kommer han huttrandes och puttrandes och är jätte ynklig. Det visar sig att han har feber. =( Nu ligger han och sover i min säng.
Vet inte om det ändå var nån bacill eller om febern är en reaktion på bara knappt 4 timmars sömn för honom i natt. Återstår att se om någon annan blir dålig... Tjohoo!

Önskar en go lördag till er alla! Vi ska strax fixa tacos här. =)

♥ ♥ ♥

Dumlekolornas förbannelse...

Vi fick ställa in Ryona's födelsedagsfest. Blev väckt av en liten Fabbe i natt, som hade kräkt ner toalettgolvet... Min första tanke var att hjälp nu är kräksjukan här, men han spydde bara några gånger till, och under de två timmar mitt i natten när han låg och kolllade på film, spydde han inte alls. Magsjuka brukar vara mer agressiv, så jag tror mer på hans egen teori.
"Mamma jag har nog ätit för många dumlekolor..."
För faktum är att han tömde nästan hela skålen med kolor själv igår kväll.


Men oavsett magsjuka eller inte, så är det inte läge att ta hem ett gäng barn idag. Ry var nog lite besviken, men samtidigt kunde ändå inte bästa vännen Erica komma på kalaset idag, så nu har vi bestämt att vi ska ta det en dag när hon också kan. Inget ont som inte har något gott med sig.
Jag fick iaf göra en rundringning till de inbjudna kompisarna och ställa in.

Resten av dagen blir nog lite seg. Man blir trött av att tvätta golv vid tretiden på natten, och även om jag faktiskt fick sova en del ute i soffan i natt, så är det inte alls samma sak som att sova i sin egen säng.

Just nu ligger den lille dumlefrossaren och sover, och jag har lovat Ry att vi ska baka en kladdkaka i alla fall, trots uteblivet kalas.
Men först ska jag vila bara liiiite till.

♥ ♥ ♥

Fredags choklad

Jag har tränat som jag tänkt den här veckan.
Och ätit på ett bra sätt.
Men nu är det fredag, och vad gör jag? Jo jag sitter här med ett glas vin och äter choklad så det stänker om det! Lite behöver jag få njuta ibland...
Bortskämd har jag blivit idag med. Ryno var iväg och provade ut linserna idag, och på vägen hem köpte han en ny mp3-spelare till mig! Tack älskade älskling! ♥


Imorgon ska Ry ha försenat kompiskalas. Det ska ätas tacos och kladdkaka med grädde, och så lite chips och godis på det. Men först ska jag få sova ut på morgonen och det ska bli underbart.
Nu ska jag gå ut till resten av familjen och se på Let's Dance.

♥ ♥ ♥

I feel good!

Jaha. Linser till mannen och läsglasögon till dottern som är översynt. Skönt att ha fått en förklaring på hennes huvudvärk iaf, och bågarna hon valt är jättefina. =)

Jag är allmänt fylld av välbefinnnde idag. Gick från idiotsömning i morse till nöjd och glad. Dessutom kom jag nyss hem från ett träningspass som gick toppen! Hoppas känslan håller i sig... =D

♥ ♥ ♥

Allt och lite till, eller nått...

Det blir svårare att hinna blogga nu när jag bara ska sitta här efter att barnen har lagt sig. Idag funkar det ok att sitta här tidigare. Ry och Fabbe har sjöslag i badkaret och då håller jag mig undan tills de ska gå upp. Jag är inte sugen på att bli sjöblöt...

Dagen igår var bra. Jag hade ett givande utvecklingssamtal med min chef. På eftermiddagen åt jag och Ryno vår efterlängtade sushi och på kvällen var jag på gymmet.

Idag är jag jättetrött. Hade massor att göra på jobbet. Behövde jobba igen eftersom jag satt i samtal igår.
Jag sov en stund när jag kom hem, och sen har jag varit i affären. Längtar tillbaks till sängen...

Ryno har varit med Loke hos veterinären idag. =( Han är jätte svullen på en av tårna på framtassen. Nu har han fått penicillin som han ska ha i 5 dagar. Min lille söt...

Imorgon ska både Ryno och Ryona till optikern. Ryno märker själv att han börjat se sämre och Ryona har klagat på huvudvärk till och från under flera veckor nu. Hon var hos skolsyster igår och fick konstaterat att hon inte är närsynt, men däremot kan det vara översynthet eller brytningsfel, och det måste en optiker kolla.

Nu ska kidsen upp ur badet!

♥ ♥ ♥

Snuvad på fisken. Det blev pasta och pyssel.

Ännu en veckostart gjord!
Det blev en sen dag idag. Ryno var upptagen på annat håll, så jag hämtade barnen efter att ha jobbat till 16. Sen hem och fixa middag. Ryno skulle köpa med sig sushi hem till oss två, men klockan blev för mycket så de hann stänga... =(
Åt pastagratäng med barnen istället.

Efter maten var det dags att dra fram pyssellådan och börja tillverka inbjudningskort till Ryona's försenade födelsedagsfest. Jag skrev och Ryona pyntade.
Fabbe satt brevid och klippte trianglar och fyrkanter som han klistrade på ett papper.
Under tiden poppade vi Miley Cyrus och Lady Gaga på Rysans begäran.
Behöver jag säga att inbjudningskorten blev jättesnygga?!

♥ ♥ ♥

Framtidsfunderingar i nuet

Mina Mål

Själ: "Total" självkänsla = Tycka om mig själv som jag är även fast jag klantar mig eller tappar humöret. Stå med båda fötterna stadigt i vad jag tycker och känner.

Kropp: Ca 65 kg. Mer muskler. Ingen smärta i nacke och axlar.

Yrkesliv: Författare på heltid

Boende: 4:a. Varsitt rum till barnen.  
Längre fram: Hus, nära till skog och sjö.(Behöver körkort och bil då.) Arbetsrum. Hundar?

Kläder, prylar & annat extra: RESA! Nya möbler...


Hållpunkter i vardagen

¤ Bara sötsaker och snax på helgen. Ta inte om av maten.
¤ Träna två ggr i veckan.
¤ Egen datortid EFTER att barnen lagt sig (om de inte är upptagna med kompisar båda två). Vara med barnen och  se vad som händer, eller låta barnen vara med mig.
¤ Göra saker som får mig att må bra. Dvs träffa vänner, pyssla med våra djur,lyssna på musik, träna, läsa, se på Film.
¤ Lägga kvällstiden antingen på skrivandet eller på att umgås med Ryno.


Det tror jag blir bra!


Saker att må bra av!

Nu har jag hämtat ut biljetter till Mia Skäringer, live på Kajskjul 8 den 24/3!



Och Jessika kommer ner hit och partar med mig! Wohoo!
Nu har jag ytterligare en kul sak att se fram emot här i vinter mörkret, och tro mig, det kan behövas. Jag brukar ha väldigt svårt för den här årstiden. Nu är det eldprovet för om medicinen verkligen hjälper.
Ja, hjälper gör den ju förstås, men fixar den grå vår/vinter också? Det återstår att se. Än så länge känns livet toppen iaf! =)

Och så har vi fått ytterligare två nya familjemedlemmar idag!
Råttpojkarna Loke och Ozzy!



Och Loke är MIN!

♥ ♥ ♥

Iskallt och nästan eld...

Jag FRYSER!!!
Det är som om kylan sätter sig i kroppen och följer med en inomhus. Dessutom är det ett par grader kallare än vanligt innomhus. Frysandet blir nog inte heller bättre av att jag är trött. Har slarvat lite med sömnen det sista. Det är så förbaskat svårt att koma i säng på kvällarna. Det är så mycket jag vill göra!

Idag fick jag äntligen boken jag vann i Jessicas bloggtävling! Ska läsa i den ikväll. På gång är oxå att Jessica ska komma ner hit till Gbg i mars och vi ska gå och se Mia Skäringer live! Wohoo!

Det höll på att bli eldsvåda på jobbet idag. Någon av oss hade ställt en brödkorg på spisen. Sen hade någon vridit på en spisknapp av misstag när denne gick förbi. Gissningsvis jag eftersom jag var där omkring och knödde. Det är rätt trångt i köket och jag har dragit på spisen med rumpan av misstag förut, fast då har jag märkt det. Jag iaf var och åt på den andra avdelningen. När jag kom tillbaks luktade det rök. När jag kom in i matrummet fick jag berättat för mig att M som satt nära köksdörren plötsligt hade sett i ögonvrån att det rök. Det hade aldrig hunnit börja brinna, men brödkorgen blev dränkt och kasserad. =(
Jag är då en som aldrig mer kommer att ställa något brännbart på spisen! Phiew...

♥ ♥ ♥

Råtthyss




♥ ♥ ♥

Om en trevlig helg och "den ondskefulla mp3-spelaren del 2"

Jag var på gymmet idag igen. När jag kommer in i gymhallen sätter jag på min mp3-spelare och ser fram emot en skönt pass med bra musik. Tror ni inte att den lille jäkeln lägger av, IGEN?!! Vansinne!
Fick snällt träna till gymmets radio. Det gick bra ändå, men det var ju inte alls samma sak... *muttrar*

Dagen igår var verkligen jätte trevlig. Vi hade finbesök från Alingsås. Malin (såklart), Cici och hennes sambo Axel och deras ljuvliga lilla Zoe, snart två år. Vi fikade och åt middag och umgicks. Vi blev underhållna av Ry och Erica som spelade Guittar Hero och dansmatta. Fabian var pajas hela dagen och gjorde sina föräldrar ganska trötta, men jag tror visst han charmade gästerna... =)

Idag har jag som sagt varit och tränat. Och så har jag plockat undan alla julsaker. Så otroligt skönt! Efter nyår är de liksom inte fina längre.
När jag som bäst stod och försökte trä på de nya gardinerna på gardinstången ringde en av Ryona's klasskompisars mamma för att dubbelkolla vilken dag skolan börjar igen (ons). Vi pratade en bra stund. Jättekul, för den mamman är väldigt trevlig. =)

Nu är ungarna i säng iaf. Fabbe ska upp till dagis imorgon. Dags för mig att börja gå ner i varv också. Det har varit fullt meck hela dagen.

♥ ♥ ♥

Foton i vintermörkret

Passade på att ta lite kort igår, på väg till och från gymmet.


















♥ ♥ ♥

Kattungar är söta och mp3-spelare urjävliga

Gårdagen var riktigt trevlig. Vi var hos moster med familj och tittade på deras nya jättesöta kattunge Aston, 11 veckor gammal. Vi blev dessutom bjudna på jättegod middag.


[Aston]


[Aston i granen...]


[Gus]


[Ry gosar med Aston]


[Fabbe spexar som vanligt]


[Söta kusin Hanna]


[Jeanette och Ryno]


[Ryno och Danne]


Idag var jag inte fullt lika trött när jag vaknade. Jag gick upp och duschade. Efter en stund satte jag mig i badkaret, satte i proppen och lät duschen rinna. Ett inte helt obehagligt sätt att vakna på. Jag hann även äta frukost i lugn och ro.

I eftermiddags höll jag på att få ett frispel på Ryona's gamla min nya mp3-spelare. Plötsligt totalvägrade det lilla aset att fungera! Jag som skulle ha den med till gymmet... Fick ta med det gamla otympliga batteridrivna helvetet istället. Men det gick bra ändå. Underbart att träna med självvald musik i öronen.
Sen när jag hade gymmat färdigt så hade jag fått ett sms av Ryno. Han hade lagat den nya spelaren!
♥Puss Älskling♥

Nu är klockan mycket, och jag har några bloggar som jag gärna vill läsa. Ska dessutom in i duschen och lyckas lura ut middag för imorgon...

♥ ♥ ♥

Kallt ute - varmt inne

GODMORGON!!!

Så här ser det ut utanför oss idag:





Tur man kan värma insidan med detta!

♥ ♥ ♥

Morgontrött, ja?

Det var så otroligt svårt att vakna imorse. Min första vakna tanke var "Neeej, fan, det var ju så här det kändes att gå upp tidigt!"
Det blev till att gå upp, klä på mig och åka. Fick ta både kaffet och frukosten på jobbet. Men dagen har flutit på bra. Med tanke på att jag var sjuk en vecka innan julledigheten så var det en del papper m.m. som inte låg där de skulle. De är i ordning nu iaf. Sen är det väl lite annat som behöver komma i ordning med, men det får jag ta på tors och fre. Det ska bli rätt skönt med sovmorgon imorgon igen.

Blir nog att jag kikar in här senare. Börjar bli dags att slänga ihop lite middag.

♥ ♥ ♥

Göra mål en annan dag

Jag hade planer för vad jag skulle skriva här idag.
Jag skulle sätta upp mål för mig själv. Lägga upp en långsiktig plan, så att jag vet vad det är jag strävar mot. Just nu känns det nämligen som om jag bara står och stampar. Jag vill  komma igång med mitt liv ordentligt. Jag tror att jag mår tillräckligt bra för det nu.

Men målen får komma i print en annan dag, för den här dagen bara gick. Det är jobb imorgon och idag har jag mest tagit det lugnt och haft det bra.
Nu vill jag umgås med Ryno en stund innan jag måste sova.

♥ ♥ ♥

Piratungar


Mer nystartstankar...

Sån't som gör mig glad och tacksam och inspirerad så här i början av 2010...

¤ Min nya digitalkamera.

¤ Mp3-spelare laddad med ny bra musik.

¤ Att börja träna igen.

¤ Flera bra filmer som väntar på att bli sedda.

¤ Minst två böcker som väntar på att bli lästa.

¤ Alla goa stunder med barnen (som hinns med mellan skrikiga syskongräl).

¤ Att jag har en hel del hyfsat nytt i klädväg som införskaffats under hösten.

¤ Alla goa vänner jag lärt känna eller fått bättre kontakt med under året som gått. Det är nog det som ger mig de störtsta kickarna av allt! Så här i efterhand verkar 2009 ha varit ett år i vänskapens tecken.
Låt 2010 bli minst lika bra!


♥ ♥ ♥

Reflektion

Så var det ju nytt år igen då.
Jag har just suttit och läst mina blogginlägg från början av 2009. Vilken otrolig skillnad på hur jag mådde då och mår nu. Jag mår kanske inte tipptopp varje dag nu heller, men shit vilken förbättring!
Alltså, det märkte jag ju i början också. Att det vände på en femma och började gå åt rätt håll. Men sen planade det liksom ut under hösten. Några svackor har det varit, och en fungerande vardag i övrigt. Men det har inte känts som en sensation direkt. (Mer än det faktum att jag inte upplevde någon julstress!)
Men iaf, nu när jag läser gamla inlägg så ser jag hur dåligt jag verkligen mådde. Kan knappt sätta mig in i den känslan längre...

I övrigt inser jag att mitt bokskrivande helt runnit ut i sanden. =(
Det handlar om prioriteringar. Jag har prioriterat så som jag har behövt. Jag tänker inte lova vare sig mig själv eller någon annan någonting för i år. Men drömmen och längtan finns närvarande varje dag. En dag är det bokens tur att komma först.
Som det är nu jobbar jag fortfarande med att få grepp om mig själv. Det tar sin tid, men jag har kommit långt det här året. Jag är fortfarande inte nöjd med allt jag gör, men jag tycker om mig själv. Jag känner mig värdefull.
Det är en bra start på ett nytt år!

♥ ♥ ♥

Nyårsafton i bilder...

 












♥ ♥ ♥


RSS 2.0