Linsförvirring och biblioteksbesök

Ja, idag kom ringarna! Känns bra. Nu är det befäst i materia. Vi är förlovade! (Sedan en månad tillbaka, om nån inte hängt med...)

Idag har det varit kyligt. Första riktigt kalla höstmorgonen i morse. Råkade ta den varma jackan istället för skinnjackan av bara farten. Något jag tackade min lyckliga stjärna för när jag väl kommit ut.

Bytte till nya linser i morse med. Har sett halvskumt hela dagen. Det visade sig att jag satt högerlinsen i vänsterögat och tvärtom. Var redigt trött tydligen... Nu är det åtgärdat iaf.

Har även varit på biblioteket nu i eftermiddags. Lämnade tillbaks barnens låneböcker. Ingen av dem ville följa med, så det blev inga nya barnböcker lånade. Däremot blev det till mig. De två första böckerna i Sagan om Belgarion, som jag inte läst sen jag var 17-18. Ser fram emot att läsa om dem.

Nu väntar soffan på mig. Jag hör hur det blå skinnet ropar...

♥ ♥ ♥

Bildbevis!

♥ ♥ ♥


Måndagen i korthet

Trött.
Har varit och jobbat på storabarnsdagiset idag på eftermiddagen. Utomhus i nästan 2½ timmar. Skönt med frisk luft, men blev frusen så in i märgen! När jag väl kom hem och in i värmen kände jag mig helt groggy.
Det blev köttsoppa till middag sen. Det är gott när man är frusen.
Ungarna ville bada efter middagen, och jag slängde ihop två mjuka kakor till Fabbes kalas på söndag.
Nattning av barn och sedan dusch.
Lite mys och bus med råttorna Effie och Nellie på sängen och sedan datortajm.
Nu skönsoffan och tv en stund innan läggdags.

♥ ♥ ♥

Hermione


[Min lilla minisöt]


Får mig att le just nu


Söndagshysteri

Ooh... Kaos i mitt huvud!
Åt frukost stående (knäcke mackor) medan jag bakade kladdkaka. Lyckades oxå tvätta håret, göra mig presentabel (eh...), bädda sängen, kolla busstider och skriva en inköpslista. Fast kanske inte just i den ordningen.
Mötte upp med Mamma i Partille för att köpa stövlar (och sedan storhandla). Var sitt par och dela på rabatten. Dreglade även på det andra paret stövlar som jag spanat in på nätet. De var prissänkta med 200:-.
Efter att ha varit och storhandlat, och vägt fram och tillbaka en stund, gick vi bort till skoaffären igen och jag köpte de andra paret stövlar oxå! Wohoo!


[Nu finns de här fina tingestarna hemma hos mig!]


Sedan skulle vi hämta upp Ryona hos kompisen där hon sovit över. Vi hade ringt hem till kompisen tidigare, men då var det upptaget. Så jag hade pratat med Ry på mobilen istället, och sagt att vi skulle hämta henne vid halv två. Tänkte inte på att säga till henne att informera kompisens föräldrar om detta utan tog för givet att hon skulle framföra det. Det hade hon inte gjort. Så när jag kom in stod de och skulle förbereda mat, även till Ry. Pinsamt. Men det var ok. De undrade om hon inte kunde stanna och äta iaf, men jag sa att Ryona's mormor väntade i bilen och att vi skulle hem och umgås. Det var nog lika tur det, för det hade inte blivit så mycket sova i natt för tjejerna. När vi kom hem åt Ryona en smörgås och sen gick hon och lade sig. Hon har sovit i över en timme nu...
Sen var det en massa annat turbo när vi kom hem. Bland annat glömde jag mobilen i mammas bil och fick gå tbx och hämta den, och bråkade med övertrött Ry som försökte sätta upp ca 15 nya kylskåpsmagneter i köket samtidigt som vi skulle packa upp varor och göra kaffe. Hon vägrade flytta på sig! Allt förvärrades av att jag var vrålhungrig och mitt blodsocker antagligen var i botten. Men efter ett par smörgåsar och en bit kaka i magen kändes allt bättre igen. Och dottern gick som sagt och lade sig efter mackan. Orkade inte ens kaka.

Nu är här i alla fall frid och fröjd. Tar ett djupt andetag och sneglar på mina nya fotbeklädnader som ligger på sängen...

♥ ♥ ♥


En glad dag

Ska strax slänga mig i soffan brevid son och sambo.
Känner bara att jag måste dokumentera dagens händelser innan jag glömmer hälften...

Idag har Ryno och jag varit på stan och shoppat födelsedagspresenter till Fabian, som blir 5 år den 4/10. Barnen hade våra snälla grannar tagit sig an så vi var lixom lite barnlediga mitt i alltihop. =)
Det blev Lego, transformer och Bakugan till Fabbe. Och två disneyspel till ps2. Bilar och Monsters inc. Lyckade inköp.
Inte nog med detta. Vi har varit och beställt våra förlovningsringar! Kommer att kunna hämtas ut inom en vecka. *happy happy*
Vi avslutade med att stanna i K-dala och äta sushi på tu man hand. Ryno som har varit lite anti-sushi prövade några säkra kort som kräftstjät och omelett. Det gick ner, och mysigt var det.

Utöver detta har jag tvättat två omgångar med tvätt och vi har med gemensamma ansträngningar vikt ner ett berg av ren tvätt från vår säng. Så nu har vi någonstans att sova i natt.
Har äver följt Ryona hem till F för pyjamasparty.

Och jag fick en underbar komplimang av min dotter idag när jag stod och stekte pannkakor (av alla situationer)!
" Mamma, ibland ser du ut som en tjugoåring."
Den ska jag leva på ett tag faktiskt...

♥ ♥ ♥

Mutter mutter griiiiiiiiiiiiiiiiiiin MORR!!!

Baaaaaaaaaaaaaaaaajs!
Jag skulle pröva ett nytt mailprogram med en massa nya fräcka animationer och grejer (gratis). Instalerade skiten och tyckte det var jobbigt att läsa mailen. Försöker öppna dem i outlook istället. Finns inga nya mail står det. Försöker vidarebefodra alla mailen till min adress utan att uppdatera det nya mailprogrammet, för att sedan avinstalera det och hoppas på att de dyker upp i outlooken. Det gjorde de inte!
En massa nya mail som jag inte orkade läsa (för att det andra programmet var JOBBIGT) är bara helt borta. Kollade webmailen men de fanns inte där heller. Fan! Grrrrrrrrrrrrrrr. En massa nya facebook grejer som jag säkert missat nu. Orderbekräftelsen för min linsbeställning. En del mail från Ry's fotbollsklubb, fast de får iofs Ryno oxå. Tur!

Sen har jag betalt räkningarna idag och det gör mig oxå sur! Blir ingen jacka till mig nu. Men de höga mormorskängorna SKA det bli. Och presenter till Fabian. Blev ingen stor avbetalning på mastercardet, men större än sist iaf. Vad göra? Man måste leva faktiskt.
Får bli jacka och varmstövlar nästa månad. Då får rivargubben mer i lön.
Imorgon ska vi shoppa presenter till Fabbe iaf, och pröva ringar... *mys*

Nu har jag avreagerat mig. Helgen ser ut att bli bra. Måste bara ta tag i vad jag äter igen. Fixar helt enkelt inte en massa socker (fast det är gott). Jag blir bakis av det! Magen krånglar och jag blir fem gånger tröttare än vanligt. Humöret blir häxartat. Poor kids...
Jag är en sockerjunkie och jag vill inte ha återfall. Får jobba på det. Och på att komma iväg till gymmet.

Hade barnen med mig till jobbet idag. De hade studiedag båda två. Mysigt, men Ry tycker inte att det är så jättekul bland alla småbarnen. Nåja. Nödlösning. Ingen inkomst förlorad och jag hade dem hos mig hela dagen. =)

Nu tänker jag läsa Jessicas blogg och bli stärkt av en härlig tjej som alltid är sig själv.

NU ÄR DET FREDAGSMYS TA MIG FÄN!!!
♥ ♥ ♥

Mätt men levande...

Under hela dagen händer det små saker som jag tänker att det här ska jag blogga om.
Men när jag väl sitter här så är det tomt i skallen.

Knepigt.
Men jag är glad och känner mig levande. Vardagströttheten har kommit smygande ordentligt nu. Hade planerat städa och träna idag. Men Ryno kom hem med vinst från pokermaskinen i kiosken i eftermiddags, så det blev pizza och sen somnade jag, proppmätt, på soffan.
Men i alla fall. Levande.
Det händer grejer. Hela tiden något nytt. Mitt liv har fått mer innehåll. Jag orkar ta till mig mer, är mer social.
Framtiden ser ljus ut.
Idag är jag aptrött, men jag sitter inte på botten av något gammalt hål för det. Det är en ny dag imorgon ju!

[Mina älskade knoddar. Några år sedan nu...]


♥ ♥ ♥

Äntligen en ny tid bokad

Gårdagen flöt förbi. Jag jobbade, handlade, vi åt god soppa till middag och så mös jag med familjen i soffan en stund på kvällen.
Idag har Fabian och jag varit hos Malin och Emma i tatueringsstudion och bokat ny tid åt mig. 18 november ska min pippi få mera färg!
Fabbe fick fejktatueringar, tuggumin och klubbor. Jag misstänker starkt att Malin försöker värva en framtida kund...

Ryno och Ryona har varit på damlandskamp i fotboll. Sverige - Belgien. Vi vann med 2-1! Gött!
Nu är båda barnen äntligen i säng sedan en stund tillbaka. Fast det tog sin lilla tid med Ryona. Jag bad henne duscha snabbt eftersom klockan var en hel del. Det tog nog en 25 minuter. Sjöngs gjorde det oxå där inne. Men nu är hon omstoppad och godnattpussad iaf!

Ryno busar med råttorna på sängen. Jag tänker ansluta mig nu. Sen blur det True Blood och God natt.

♥ ♥ ♥

Välkommen hösten!

En härlig höstmorgon med massor av frisk luft. Jag gick hemmifrån samtidigt med Ryona och åkte till mvc för att få min p-spruta. Det gick smidigt och snabbt.
Fortsatte sedan med spårvagn till Redbergsplatsen. När jag går av och kollar tiden ser jag att jag har nästan en timme kvar tills jag börjar jobbet, så jag trillar in på Dahl's café och köper en caffe mocca och läser Metro. Kunde inte fått en bättre start på dagen! (Dessutom var den nya soffan hemma väldigt skön att äta frukost i.)


Jag har gått och dagdrömt om nya kläder idag. Är fortfarande väldigt sugen på den där jackan. Jag behöver en ny viterjacka. Får se hur långt lönen räcker den här månaden. Men ringar blir det iaf! *glad*

Den här veckan har jag tänkt ta mig i kragen. På onsdag närmare bestämt. Då tar jag Fabbe med mig på eftermiddagen och åker upp till tatueringsstudion och bokar tid för ifyllning av min kära Fenix. Nu vill jag ha den färdig!

♥ ♥ ♥

En go eftermiddag/kväll

Drog iväg till Kortedala torg. En tiobitars sushi och en Marabou Premium Hazelnut&Nougat blev det.
Hem till soffan. Äta och TV. Oj, den soffan var det narkos i! Somnade visst en stund.
Gick sen upp och satte på kaffe som avnjöts med choklad och en bok.
Sedan satte jag på lite bra musik och datorn kallade. Något skrivande blev det inte, men däremot en halvtimmes chat med Karro på msn. =)
Jag måste erkänna att jag faktiskt gjort lite nytta oxå. Jag städade hamsterburarna och lagade lasagne. Kändes helt ok efter all egentid


Det märks att det börjar bli höst på riktigt nu. Njöt av den friska luften när jag var ute förut. Av frasandet av gula löv som låg på vägen. Nu kommer tiden för varmare ytterkläder och tända värmeljus. Bokläsning i lampsken och goda middagsgrytor. Och jag mår bra.

Igår hade jag min första svacka sen jag började medicinera. Ingen större fara. Det berodde mest på trötthet tror jag. Det som hände var att jag hade svårt att fokusera och kände mig förvirrad och trög. Därav kom att jag blev lättirriterad och lite stressad. Det var iaf borta imorse igen iaf. Skönt.

♥ ♥ ♥

Min egen dag

En plan för eftermiddagen börjar utforma sig...
Jag tänker åka till K-dala och köpa sushi och en smarrig chokladkaka till mig själv, och sedan åka hem till den nya soffan. Efter det får jag se vad jag gör. Om det blir en film eller om inspirationen kryper fram och jag får skrivit något. Innan åtta ska jag helst slängt ihop lite kvällsmat till familjen med. Även det ett nöje när det får göras i lugn och ro. Att poppa musik som jag gillar i hela lägenheten är oxå ett behövligt måste.

Idag har jag FF! (Familje Fritt)

 

♥ ♥ ♥


Nya härliga soffor!



♥ ♥ ♥

Soffor och egentid

Nu är jag genomsvett efter att ha sprungit upp och ner för trapporna med den isäplockade gamla soffgruppen. *flås*
Den där duschen jag tog förut känns rätt onödig nu...
Snart kommer mor & far med de nya sofforna!

Ser fram emot min eftermiddag med egentid. Ryona åker på häst-kalas i Trollhättan med bästis Erica kl 12.30.
Fabbe och Ryno försvinner till Filles kalas på Lek&bus vis 15-tiden.
Efter tre är jag alltså helt själv! Tänker njuta av lugnet. Kanske t o m får ro att skriva lite?

♥ ♥ ♥

Goda féföräldrar...

... det har min bror och jag!
Till honom har de köpt en laptop för pluggandet i Uppsala. Till oss en (så gott som ny) soffgrupp! Plus att vi får mellanskillnaden mot vad laptoppen kostade så nu har vi råd med förlovningsringarna!

Nyp mig någon!

TUSEN TACK MAMMA & PAPPA!!!

♥ ♥ ♥

Mera råttfröknar



♥ ♥ ♥

Kaffe, råttbajs och o'boysöl. Alla bruna ting är tre?

Jag har helgmorgonlallatrunt här ett tag och nu blir det äntligen frukost vid datorn.
Vi slocknade i soffan igår, både jag och älsklingen. Vaknade kl fyra och insåg att jag nog borde ta ut linserna och lägga mig i min säng. Min nacke kommer inte så bra överens med armstödet på soffan egentligen.
Idag är det tydligen stortvätt av täcken och filtar som gäller. Det började med att jag skvimpade kaffe på mitt täcke när jag läste tidningen i sängen, så det åkte i tvättmaskin.
Efter att vi klippt klor på råttfröknarna var vår nyaste råttfröken lite stressad. Därav en kletig råttbajs på husses täcke. In i badrummet med täcket i väntan på att första maskinen ska bli klar.
Ovanpå dessa söliga förteelser välter Fabian ut o'boy på fleecefilten i soffan. Mer tvätt.

Annars finns det inga stora planer för dagen. Lite inhandling av lördagsgodis. Läsa ut min bok. SKa försöka klämma in vistelse i solen oxå, när den nu behagar skina en ledig dag.
En härlig baravaradag.

♥ ♥ ♥

Ont i skallen och vardagsbestyr

Jag är trött och har ont i huvudet/nacken. Blä! Tappade sugen att gå till gymmet när huvudet började dunka. Men jag har nog fått bra med motion idag ändå...
Har gjort dubbelt upp på jobbet i dag för det jag inte hann igår. Sen promenerat från jobbet till Gamlestan. Sen städat hela lägenheten och lagat middag. Det känns faktiskt väldigt berättigat att sitta här och slappa en stund!
Snart ska jag förhöra Ry på 2:ans gångertabell och byta sängkläder i barnens sängar. Plus flytta tvätt från tvättmaskin till torktumlare.
När barnen sover ska jag duscha och ta en kopp té i soffan. Kanske gosa lite med några råttor...

♥ ♥ ♥

Mjukstart på veckan

Jag gillar mina måndagsmorgnar.
Vi har sovmogon då, jag och barnen. Inget morgonfritids. Inget dagislämnande kl halv sju. Bara frukost och kaffe framför tv:n och påklädning i lugn och ro. Hinner t.o.m. sitta lite vid datorn som ni ser.
För 20 min sen sprang Ry iväg för att möta kompis för sällskap till skolan. Om en kvart ger Fabbe och jag oss iväg mot dagis. Halv tio börjar jobbet idag.
Sen slutar jag visserligen inte för än 20.00 idag, pga en utbildning vi ska på men det är ett senare problem.
Det är iaf oerhört skönt att få mjukstarta veckan såhär. Dessutom skiner solen!

♥ ♥ ♥

Mysig start

Godmorgon!
Startade lite tidigare än vanligt idag.
Det var nämligen så att igår kväll sov sig Fabian igenom större delen av lördagsmyset, vilket resulterade i att har var morgonpigg idag. Efter att har varit uppe en stund och lurat för sig själv kom han in och bad om att få se på film. Vi gick upp och blädrade i häftet med filmtitlar.
"Ja! Skattkammar Planeten! Den var längesen." tyckte Fabbe, och jag med.
När Fabbe var ca 2½ såg han på den i stort sett varje morgon innan vi gick till dagmammorna, och den är även en av mina favorit Disney's. Det slutade alltså med att jag fastnade där i soffan brevid sonen. En härlig start på dagen. =)

[John Silver och Jim Hawkins]


Har även hunnit med lite tidning och kaffe. Nu blir det datorn en stund och sedan frukost...

♥ ♥ ♥

Min dotter vill att jag gifter mig i en sån här:

KOMMER ALDRIG ATT HÄNDA!!!

Råttor, burspån, bok och brudklänningar

Har haft en lugn lördagsmorgon. Ungarna har kivats lite som vanligt. Bara att försöka stänga av.
Har haft vår nyaste råttfröken springandes i sängen medan vi läst tidning och druckit kaffe. Plus två nyfikna barn som hade svårt att sitta still så vi fick köra iväg dem efter en stund. Råttan Nellie är nämligen lite rädd av sig och inte riktigt handtam än. Vi får vänja henne långsamt.
Efter att Nellie kom hit har jag insett hur otroligt tam Effie faktiskt blivit sen vi fick henne. ♥
Husdjur är guld! Ska iväg till stan strax och köpa nytt spån till hamstrarna.

Annars blir det nog lugn dag idag. Hoppas på lite läsning. Har kommit halvvägs i "Vindens skugga" av Carlos Ruiz Zafón, och börjar äntligen komma in i den.

Lyckades faktiskt få till lite bröllopsplanering igår. Sökte på "checklista bröllop" på google och hittade en del saker som vi behöver tänka på. Det känns bra att ha hållpunkter att gå efter. Sen är det ju djupplanerandet kvar, men det bör vi vara två om, så det blev det inget med igår. Ryno var aptrött efter arbetsveckan.
Men jag har spanat på en del klänningar på nätet. Hittade ingenting som föll mig i smaken, men några bilder som iaf gav mig lite inspiration. Kanske får skissa själv. Och sen ska jag ju prata med allra finaste sömmerskan Kristina, som har sagt att hon står till tjänst. =)

Ne... Mot zooaffären!

♥ ♥ ♥

Råttfröknar


[Råttfröknar på Ryno's axel]


Fredagsfunderingar

Ännu en dag hemma.
Hade planerat att gå upp vid halv sju-tiden. Minns att Ryno sa hejdå någon gång där innan. Sen lyckades jag stänga av larmet när jag skulle snooza. Fabbe kom in och skrämde mig lite lätt när han sa "Mamma gå upp! Nu har du sovit hela morgonen!" Klockan var bara lite i sju. Två timmar kvar innan vi skulle trilla in på dagis. Ingen fara skedd. Gick upp och gjorde frukost till sonen och kaffe till mig. Snorfisan Ry fick sova vidare. Hon kom uppstapplande av sig själv en halvtimme senare.
Det blev soffmys med kaffe och tidning och tecknat på tv:n för ungarna. När sonen hade klätt på sig och var klar passade jag på att smita in i duschen.
Passade även på att flirta lite med sötråttorna.

Sedan satte energin in. Lämnade sonen på dagis vid nio. Kom hem och åt grötfrukost med dottern. Har kört gårdagens disk och är inne på andra maskinen tvätt. Nu är tvättmedlet slut. Hm, jag som var och handlade igår. Varför köpte jag inte det?
Jag kom oxå på att jag hade planerat att köpa nytt spån till hamsterburarna idag efter jobbet. Får ta det i helgen istället då jag inte ska åka från något jobb idag. =/

Sneglar på högarna av tvätt på sängen som ska vikas in. Sedan.
Borde seriöst sätta mig med lite bröllopsplanering idag med. Vet inte varför jag skjuter på det? Det är ju faktiskt någonting roligt! Men jag misstänker att det är för att jag inte riktigt vill veta hur mycket vi kommer att behöva spara ihop. Sen kan det ha att göra med att jag har varit väldigt trött när jag väl har haft tid över. Jag vill vara pigg PIGG PIGGELIN! Jämt! Avskyr att inte orka. Fast det är bättre nu är förut. Repar mig fortare från trötthet nu när jag äter medicinen. Det är bra!

Funderar på lunchplaner för mig och Ry. Tror hon skulle uppskatta en panpizza från kvartersbutiken. Ska ändå ner och köpa mjölk. Själv funderar jag på potatis- och löksoppa med krutonger. Schlörp!

♥ ♥ ♥

En dag i hemmets vrå

Det blev en hemmadag idag. Ryona är förkyld och har ont i halsen. Febrig i morse. Känns inte så varm nu men hon är fortfarande matt i ögonen.
Vi har sett på film och målat naglar. Och så stekte jag de obligatoriska pannkakorna. De man alltid måste få till lunch när man är sjuk.

Jag har själv tagit det väldigt lugnt idag. Jag kunde ju passat på att dra igång en maskin tvätt när jag ändå är hemma, men nej. Ska hämta Fabian om ca två timmar. Ska väl röja undan lunchdisken innan dess. När Ryno kommer hem ska jag ner till affären.

Nu sitter Ry och tittar i gamla fotoalbum från när jag var liten. Nostalgi för mig!

Vill börja ta tag i bröllopsplanerandet oxå, men har inte haft nån riktig energi. Vet inte ens om vi har råd med förlovningsringarna nästa månad. Fabbe fyller 5, och det går naturligtvis först. Sen behöver jag nya linser och gissningsvis ska medlemsavgiften för fotbollen betalas snart med.
Vi behöver dessutom betala av på mastercardet. Det blir ju mer tandläkarbesök för Ryno framöver...

Men om jag hade pengar då...


[Är lite sugen på de här från skopunkten]


[Eller den här fråm H&M]


Drömma kan man ju alltid göra. Förr eller senare har jag råd.
Nu ska jag tillbaks till min lilla snorfia igen...

♥ ♥ ♥

Humör, föreläsning och ringar...

Känner mig grinig. Egentligen är allt jättebra. Jag är bara väldigt trött. Borde nana sängen bums!

Det märks att vardagen börjar komma ifatt familjen nu. Vissa dagar är både barnen, jag och Ryno jättetrötta. Barnen krånglar och föräldrarnas tålamod är kort. Det är tur vi har humor iaf. Så att man kan skaka på huvudet och le åt alltihop emellanåt.

Idag är jag extra seg. Vi var på föreläsning med jobbet halva dagen. Genus. Intressant ämne, men jag har inte riktigt greppat begreppet än. Visst har alla ett lika värde, och borde ses för individen de är. Men jag gillar ändå kontrasterna mellan manligt och kvinnligt. Jag vill inte att allt ska vara neutralt. Vart ligger spänningen i det?
Jag är ingen expert, men tycket att det borde finnas plats för allt. Både det stereotypa och det avvikande. Men det kanske var det de menade?
I vilket fall som helst blev jag seg av att sitta still halva dagen. Det var dessutom iskallt på förskolan där vi var, så jag blev frusen och har fått dras med spänningshuvudvärk idag. Inte så kraftig att jag behövt ta tabletter. Bara som en seg tyngd i huvudet. *gäsp*

Är sugen på att planera lite bröllop, men idag orkar jag inte.
Blir nog en kopp te och tidning istället. Och dusch.
Men vi har eventuellt hittat förlovningsringar vi vill ha...


*me like*

Reflektion...

Trött. Har haft turbotempo idag, men jag känner mig ändå rofylld inombords.

Det har börjat sjunka in lite nu. Vi ska gifta oss. Jag ska bli en fru. Ingen fröken längre.
Tänker på alla bröllop i filmer, böcker, tv-serier m.m. Alla gifta kompisar. Att äntligen få slippa det där stynget av vemod och tanken att "det där kommer jag aldrig få uppleva..." Borta!
Att få uppleva allt det där med nya ögon. Det känns bra.
Det känns som om en viktig pusselbit har blivit lagt i mitt liv. Viktigare än vad jag trodde, inser jag nu.
Att få en önskan uppfylld.
Sen kommer väl vardagen alltid att vara vardag. Gift eller inte. Men vetskapen om att han efter tolv år bestämt sig för att han vill att det ska vara för alltid. Det ger ett djup åt allting.
Jag är hemma nu.


Tack...

Tack för alla grattulationer!


RSS 2.0