Lödda id'a!

Ska snart spela uno med resten av familjen. Det är härligt med lördag!

Ry har varit på haloweenfest hos en kompis. Gjorde en fest makeup på henne som jag brukar ha själv. Shit säger jag! Hon såg ut som en tonåring i miniatyr. Jätte fin men uj uj uj... Hon blir farlig om några år.


[Är det så här det ska se ut om några år?]


Ryno var "handyman" hos grannarna (datafix och möbelskruvning), så jag tog Fabbe till stan för att köpa mer lusmedel. Nej, de små jävlarna har inte kommit tillbaka, men det krävs en ny behandling efter en vecka för att försäkra att de stannar borta. Det var i alla fall mysigt att ha Fabbe för mig själv en stund. Har inte hunnit ge honom så mycket uppmärksamhet som jag vill den här veckan.

Nu väntar dom på mig...

* * *

En vecka rann så fort iväg igen...

Nu har dagarna sprungit iväg igen och jag har inte hunnit/orkat skriva här.

Har varit på ATP och seminarium med jobbet. Hittat löss på Ryona. Fått behandla och sen luskamma varje kväll. Ryno har fått kontrollkamma mig. Än så länge inte hittat några. Puh! Simskolan började igen igår, och idag har jag varit ledig från jobbet och varit i Ullared med mina föräldrar och köpt julklappar till barnen.

En intensiv vecka. Nu är det väldigt skönt med helg!

* * *

Veckan som gått

Har varit dåligt med blogga den här veckan. Men däremot blev det skrivet en sida på boken i tisdags! Inte illa pinkat. Men sen har det inte blivit mer. I onsdags var jag supertrött och i torsdags kväll blev jag våldgästad av fröken Ågren. Låg och kollade på tv och koncentrerade mig på att andas typ... Mådde fortfarande lite halvdant igår, men livet ljusades upp av att jag (trots ekande plånbok) unnade mig ett frisörbesök på vägen hem fråm jobbet och fick mina slitna toppar avlägsnade. Känner mig onekligen fräschare.

Nu har vi dessutom besök av kära M, som kom hit igår och stannar tills imorgon. Det lutar åt filmkväll ikväll... En SKRÄCKIS på min ära! *mys* Igårkväll var jag tyvärr inte så social. Fixade inte att hålla ögonen öppna i soffan när ungarna lagt sig. Ska kompenseras idag.

Torsdagens biobesök med barnen var väl halvlyckat. Tror visserligen de var nöjda med att sitta där och mumsa chips och choklad men...
Vi såg WALL-E. Jag tyckte den var söt. Ry tyckte den var tråkig. Fabbe var trött så han somnade efter halva filmen när chokladen var slut... Hurraaaa! Men jag tog dem på bio i alla fall.


[Jag tyckte i alla fall att han var söt...]


Nu börjar det bli dags att fixa lunch tror jag.

* * *

RSS 2.0