Ett kort litet inlägg bara

Hade fullt upp med jobb förra veckan. Blev inte mycket skrivet då...
Men nu är vårt badrum helt klart! Och allt annat är oxå jätte bra.
Var hos optikern idag och fick nya linser. Ser lite bättre nu. Skönt.
Ska snart krypa ner i ett varmt bad med inpackning i håret och lyxa mig lite.

*kram*

♥ ♥ ♥

Nya grejer...

Nu har det varit mycket...

R kom hem med ett hörnskrivbord igår, som han fått av en granne som skulle flytta. Så jag fick det gamla skrivbordet. Nu är det jätte mysigt både i sovrummet och i vardagsrummet.
Idag var vi i stan och R köpte hyllor att sätta på väggen i vardagsrummet till förvaring. Jag köpte en skrivbordslampa.
Jag köpte även ett par vårskor. Barnen fick två par vårskor, ett par stövlar och en vårjacka var. Och Fabian fick en svart keps med flames. Han var mäkta stolt när han spatserade runt i lägenheten med nya skor, jacka och keps. 1½ år och så medveten... Men han var söt som bara den!

Så ska jag jobba fem dagar den här veckan. Goa pengar blir det. Börjar inte för än åtta imorgon i alla fall. *skönt*
Och så blir förhoppningsvis badrummet färdigt på torsdag. Wunderbaaaar!
Dags att njuta i soffan en stund.

♥ ♥ ♥

Två bilder:

Här kommer två goa bilder på ungarna från igår:

 

♥ ♥ ♥

Magsjuka utan badrum...

Nu har de jobbat i fem dagar på vårt badrum. De lade golvet idag. Vi räknar med att de är färdiga på torsdag. Då ska ungarna få bada lääänge.
Det har funkat rätt bra ändå här hemma. Tvätten ska jag ta i tvättstugan imorgon. Dusha har vi kunnat göra hos grannen. Tvätta håret i köket gick oxå bra. Barnen tvättade vi av i Fabians gamla badbalja.

En jobbig sak har hänt bara. Ry blev magsjuk natten mellan onsdag och torsdag. Men det var inget smittsamt tydligen, och det enda som blev nerspytt var toagolvet och en spann. *pihew*
Men snacka om att jag belv nervös. Tänk om alla blivit sjuka! Och man kan ju inte direkt dresera en 1½-åring att kräkas i en spann... Men vi hade tur! *ler*

♥ ♥ ♥

Äntligen hårfärg

Så. Nu sitter jag här med färgen i håret. Finaly. Jag tycker att det är så jäkla tråkigt att färga håret!
Att få i färgen i håret är inte några problem. Det har jag rutin på nu. Brukar slippa missfärgad panna och öron m.m. Men det är det där satans sköljandet tills vattnet är klart som tar knäcken på mig. Det blir ju för F-N aldrig klart! Och jag sköljer och sköljer och sköljer och sköljer...
Men men... Bra brukar det bli till slut i alla fall.
När håret är klart ska jag ta en sista dush i eget badrum på ett tag. Sen ska jag flytta hylla från badrum till toalett. Sedan förhoppningsvis mysa en stund i soffan med älsklingen.

*kram*

♥ ♥ ♥

Segmysig

Ett herrans uppskjutande av den där hårfärgningen... Men imorgon är sista chansen. Sen är vi utan badrum för ett tag. Några kakelplattor lossnade i sommras pga fukt och nu äntligen ska hyresvärden göra någonting åt saken. Både kakel och golv ska bort och bli nytt. Blir nog fint när det är färdigt. Fast jag ser inte fram emot att vara utan dush/badkar och tvättmaskin...
Så alla får dusha/bada imorgon, och jag ska köra tvätt så att tvättgarderoben är så gott som tom.
Sen får vi hålla oss rena så gott vi kan och hoppas att kläderna räcker. Vår granne och vän A har lovat att vi kan få komma och dusha hos henne om det behövs. Och tur att vi har separat toalett i alla fall!  =)

Idag har annars varit en lugn dag. Så gott att bara slappa! M och barnen och jag var och handlade godis och snax för kvällen. Det blir filmkväll idag igen. Pizza blev det till middag. Ingen sund helg alls på matfronten. Däremot väldigt skönt och välbehövligt att ta det lugnt.
Känner mig väldigt seg och i behov av att ara ifred. har inget emot att vi är många här hemma, bara jag har chans att få gå undan ibland - som nu, när jag sitter här och skriver.

Men nu ska jag nog återgå till familjen igen. De verkar behöva min assistans...

*kram*

♥ ♥ ♥

Tacos är gott!

Hm... Blir ingen hårfärgning ikväll heller. Är för mätt.
M är här nu, och vi har ätit tacos tills det typ kom ut ur öronen. Sedan har barnen badat och R har nattat dem. Vi ska strax sätta oss och se på film här. *mysigt*

Annars har det varit en skön dag. Barnen fick vara hemma från dagmamman. Vi gick och handlade på förmiddagen. Sedan bakade jag thékakor, lappade skinnsoffan, vek tvätt och förberedde middag. R och M kom hem vid 1830. Då var det gott med middag kan jag lova.

Nä, nu är det till å vara sällskaplig i soffan.

*kram*
♥ ♥ ♥

Lägesrapport...

Nu var det ett tag sedan jag skrev... Det har hänt en massa och jag är så jäkla trött på kvällarna. Har inte orkat skriva. Men nu valde jag att skriva istället för att baka och färga håret. Ska göra det imorgon istället. Ungarna ska ändå vara lediga från dagmamman. Passar på nu när jag är ledig imorgon.
Ska jobba en hel del de två närmsta veckorna. Och förhoppningsvis framöver oxå. 
Ringde på ett till jobb idag. Fick tips från en mamma till en tjej som Ryona gick på dagis med förut. Ska kanske provjobba nästa fredag. De skulle ringa på torsdag i a f.
Vill jobba så mycket som möjligt nu - tjäna pengar. Förverkliga fler drömmar.
Det går som på räls nu. Jag vågar mer. Jag lever mer. Jag utnyttjar min tid. Väljer även bort och bara softar ibland när jag helt enkelt inte orkar, ja - jag vågar det också!
Nå, livet (eller jag) kanske inte är perfekt. Men jag verkligen känner hur jag gör positiva framsteg. Det är handling som gäller nu. Och jag gläds med varje framsteg.

Jag har insett att för att finna mig själv måste jag sluta vänta och börja leva. När jag väl agerar, så ser jag helt naturligt vem jag är. Svårare än så var det nog inte. *ler*

Imorgon kommer R's syster M hit till oss och ska stanna över helgen. Vi ska bara umgås och softa. Underbart!

Ryona hade ritat en teckning till mig på lokalen idag. "En bild på R (hon sa inte pappa)  som du kan titta på när han är och jobbar"

Pappa av Ryona


Den här teckningen blev jag verkligen glad för!!! Så omtänksam en 5-åring kan vara.

/Cissi

♥ ♥ ♥

Trött i bollen bara

Något tröttare idag... Hade all energi i början på dagen istället. Funkar det med.
Tandläkarbesöket idag gick bra. Bara en tand som behövde åtgärdas. Ska ringa och boka en tid framöver, när jag tycker mig ha pengar till det. (Finns ju andra saker man oxå behöver...)

Nä, helt seriöst. Jag orkar verkligen inte skriva något mer idag. Ska gå och däcka i soffan.

♥♥♥

Speedad på livet...

Så mycket energi! Jag var totalt übersömnig i förmiddags så det här här väl kompensation kan jag tänka.
Klippte Ryonas toppar förut. Det blev jättefint. Det tyckte Ry oxå. *nöjd*
Och så håller jag på och bakar bröd.
Ringde A på måltidsservice idag, och satte upp mig på vikarielistan igen. Skiter i om det är långt att åka. Nu vill jag jobba! Som av en händelse ringde S från Sodexho några timmar senare och hade jobb till mig på onsdag. Verkar som det börjar rulla igång igenpå jobbfronten. Skönt. Allt blir så mycket enklare när man har hyfsat med pengar.

Imorgon ska jag till tandläkaren på underökning, och sen tänkte jag åka till stan. Behöver ta hem mina arbetsskor från Sodexho och ha dom hemma. Bra om jag ska jobba på olika ställen.
Och så ska jag köpa hårfärg och linsvätska och sådant... Tänkte även köpa ett sådant där piratskrin på Indiska till Fabian, där hans nappar kan ligga på dagen. Vill helst att han bara ska ha dem när han ska sova. Och kanske några cider på systemet till helgen. Det var rätt längesedan nu.

Nu är jag sådär speedad på livet igen! Allt hopp om framtiden. *njuta*

Icke att förglömma! Jag har varit och handlat idag oxå. Så det så!


***


RSS 2.0