En slapp å go dag...


[Bästa finskorna vetja!]

Ha ha! Dessa sprang jag runt med hela kvällen. (Ballerinaskorna var blöta om ni minns?) Tyckte de matchade rätt fint till min svarta klänning. Om inte annat var de lätta att kliva ur och i när jag var uppe och hämtade mat och sådant. =)
Hade jättetrevligt igår! Sambon hade nog ännu trevligare för han var fortfarande snurrig när han vaknade imorse. Hi hi. Ingen som blev dålig iaf. (Jag tog det för övrigt väldigt lugnt, med tanke på både barn och meicinkonsumtion.)


[En glad och filurig sambo]

Barnen och jag gick in vid halv tolv ungefär. Bäddade ner dom i våran säng framför cartoon network. Myspys! Fabian somnade nästan med en gång. Själv satt jag vid datorn en liten stund. Sen kröp jag också ner. Tog ingen lång stund för än både Ryona och jag sov, vi med.

Idag har det varit en lugn dag. Vi började morgonen med tårtan som blev kvar sen igår. (Bus!)
Ryona och jag har varit iväg och köpt lördagsgodis, och nu är hon hemma hos Erica och ska sova där i natt. Det var hon strålande glad för.
Fabbe är lite rastlös. Vi vill inte att han ska vara ute själv med vattenkopporna även om det verkar torra nu. Har ju inte koll på precis varenda koppa. Är man med ute kan man se till att han inte går fram till någon som man inte vet har haft vk. Han och Ryno har varit ute en stund idag iaf.



[Sötaste sessan]


Nej, nu ska jag börja med maten!

♥ ♥ ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0