Lite kvällsgott



¤ Jordgubbar
¤ Bitar av honungsmelon
¤ Bitar av apelsin

¤ ca 1 1/2 dl turkisk yoghurt
¤ 1 tsk fruktsocker
¤ 1 knivsudd ekologiskt vaniljpulver

Midsommar i bilder



Ensam hemma

Igår åkte Ryno och barnen med grannen Bengt till Hunnebo. De kommer hem imorgon.
Jag njuter av lugnet och ensamheten, men börjar längta efter dem nu. Fabbe ringde förut och sa att han saknar mig och Nalling...
Men det är välbehövligt att få vara själv. Så många måsten som helt plötsligt försvann! Ingen annans behov att anpassa sig till. Idag har jag sovit bort eftermiddagen. Det behövdes.

Memory failure...

God morgon!
Igår var en dag i glömskans tecken. Vi skulle på grillfest för Marias man Andreas som fyllde år. Gissa vem som glömde presenten i hallen när vi åkte hemifrån? Det värsta var att jag fick för mig att jag hade haft påsen med mig, men glömt den på spårvagnen. Som tur var stod den i hallen när vi kom hem. Phiew!
Men inte nog med detta! Jag lyckades också glömma min jacka hos Maria när vi skulle åka därifrån. *suck* Hade fullt shå med att få med mig resten av familjen och deras tillhörigheter.
Dagens planer är alltså att åka och hämta jacka och lämna present...

Piggare

Äntligen fredag! Har slutat precis och är på väg in till stan för att köpa mat till hamstrarna och ett fritidskort (buss/spårvagnskort för barn och ungdomar) till Ryona.
Var till min förvåning pigg i morse när jag vaknade. Nu gäller jag tummarna för en helg utan stress!

Ry's skolavslutning i bilder


Ingen rast - ingen ro? Jo?

Mer sängbloggande från en förbaskat trött människa. Känns som om jag är trött jämnt nu för tiden. Behöver komma igång med träningen igen, plus ta tag i en massa andra saker jag inte trivs med i mitt liv. Men just nu är energin slut. Kör på reservbatterit för att slippa känna att jag inte mår riktigt bra, vilket gör att jag stensomnar när jag försöker slappna av. Inget mellanläge alls typ...
Men det enda som behövs tror jag är en liten energipuff så är jag tbx på banan igen. Så just nu försöker jag komma mer i varv mentalt och känna mig avslappnad.
Lättare sagt än gjort, men jag jobbar på det...

Dags för sommarlov

Idag hade en av världens finaste ungar skolavslutning. Naturligtvis är det en av mina jag pratar om. Idag gick Ryona ur 3:an!
Fick en del fina bilder som jag tänker lägga upp vid senare tillfälle.

Nu tror jag bestämt det är sovdags för mig. Pöss!


Gårdsfest på sonens förskola

För er intresserade släkningar och andra som kan tänkas orka ta sig igen fem minuters film med dagisbarn som sjunger hellre än bra, och en fröken som håller avtackningstal för 6-åringarna på korrekt bergsjösvenska.
Stjärnan i filmen är förstås Fabbe.


Toppenkväll

Åh, jag hade en sån toppenkväll igår!
Först träffades vi hemma hos Maria, åt sushi, pratade och lyssnade på musik. Sen blev vi danssugna så vi åkte in till stan och gick på Greta's. Jag låter bilderna tala för sig själva:


Trion laddar...


Skål på er!


Botten upp!


Maria fotar med sin "Ändrojdmobil"


Posera sig lite, ja?


Anna har full koll!


Aaaaaaaa!


Vad är det där för blick, Maria?


Gruppfoto!!!

Sen igen...

Gaaaah! Blir gissningsvis 10 min sen till jobbet igen. Har blivit så fruktansvärt seg på morgnarna. Som tur är går jag nästan alltid hem för sent från jobbet, så det jämnar ut sig.

Tycker det är helt underbart att det är fredag idag! Ikväll ska jag träffa Anna och Maria. Massor med skoj!

Igår var det gårdsfest på Fabians dagis. Hans sista... Vår lillkille börjar skolan i höst. Är det nu jag ska börja leta gråa hår?

Semesterlängtan

Är på väg hem nu för att göra paj, som jag inte orkade göra igår kväll. Sen ska vi ner till Fabbe's förskola på gårdsfest. Ska bli kul, men jag känner mig fortfarande trött. Behöver nog komma igång med träningen igen men vill bli av med snuvan helt först.
Jag tror att det hänger ihop med att allting börjar peka mot semester nu. Det är några veckor kvar men det känns att vi är på väg åt det hållet. Ska bli så skönt. Jag längtar efter att läsa massor!

Imorgon ska jag träffa Anna och Maria, hemma hos Maria. Ser fram emot detta!

Trevligt

Jag gillar min nya telefon! Kan inte använda den fullt ut för än nästa vecka då mitt gamla nummer flyttas över. Men jag kan blogga från soffan! *gilla*

Ännu en måndag...

Lång dag idag, APT till kl 19...

Förkylningen är kvar men den är bättre. Halsontet är borta. =)

 

Det kommer att vara fullt upp den här veckan!

Ska på studentuppvaktning för kusin Hanna på ons, gårdsfest på dagis med avtackning av Fabbe ocn de andra 6-åringarna på tors, och på fredag ska jag på tjejkväll med Anna och Maria. Tisdagen blir till att fixa allt annat (handla och sån't), och så ska jag lyckas klämma in lite motion i det här oxå... Tur att helgen är oplanerad iaf!

Hörde att det nog blir regn  till helgen. Tror jag ska läsa bok då...


Rätt mkt tvätt som behöver vikas...

20100605012-001 (MMS)

Rätt mkt tvätt som behöver vikas...


Uppdatering i förkylningsträsket. Ja, ja...

Uppdatering i förkylningsträsket. Ja, jag gnäller. Jag vet. Men jag ORKAR inte vara sjuk. Jag kan inte slappna av för då känner jag hur jobbigt det är. Det resulterar i att jag håller mig konstant sysselsatt, och det kanske inte är det ultimata för ett snabbt tillfrisknande. What to do, what to do...


Uppiggande

bild004 (MMS)

Har fått krya-på-mig present av Ryno! =)


Nu ger jag upp för den här veckan!

Nu ger jag upp för den här veckan! Är på väg hem från jobbet nu. Matt och småyrslig. Suck... Hoppas jag hinner bli frisk till på lördag när det är bokklubb hos Veronyca. Det återstår väl att se. =/


Spårvagnen. På väg till jobbet.

Spårvagnen. På väg till jobbet. Jag har ont i halsen. Inte bra. Det var ju inte längesen jag var sjuk. :-( Nå ja. Känner mig hyfsad iaf. Skönt att veta varför jag känt mig seg de senaste dagarna. Annars känns livet rätt ok. Försommarväder och allt... Jag längtar efter semestern. 5 härliga veckor ska jag ha! Nu tänker jag plugga i mp3:n i öronen tills jag är framme. Ha en bra dag!


RSS 2.0