Tycka om livet...

Sitter här och lyssnar på musik och är lite småseg.
Jag är ledig idag, för Ry hade tid hos skolläkaren nu på förmiddagen. Så nu är vi hemma och myser. Har ätit lunch + glass och spelat uno. Ska gå ut om en stund, och sen ska Fabbe hämtas kl tre.

Mår jäkligt bra annars. Blir fortfarande trött som förut, (Jag skulle just nu kunna lägga mig och sova en timme utan problem.) men min energi räcker längre nu, vilket betyder att jag orkar fastän jag är trött. Jag tar liksom inte slut så fort.
Livet får en helt annan kvalité när man orkar mer av det man vill.
Det låter kanske konstigt, men jag kommer bättre överens med mig själv när jag inte är så trött. Jag är sån som jag vill vara. Jag njuter mer av småsaker. Inte så att jag går i ett ständigt lyckorus, men jag har lättare för att styra in tankarna på sådant som gör mig glad.
Det är helt enkelt suveränt!


/Cissi


Söndagsflum...

Gråväder...
Skönt att bara kunna sitta inne och ta det lugnt. Ladda upp för nya veckan.

Skulle vilja röja en del här hemma. Kasta bort en massa dåliga energier tillsammans med gamla prylar jag inte vill ha. Bara ha kvar det gottaste som verkligen är jag. Samtidigt känner jag att jag behöver prioritera att ta det lugnt när jag har chansen. Dygnet har för få timmar. Veckan för få dagar. Man får ta en sak i taget.
Har lite svårt för att bara existera. Har alltid någon form av plan i huvudet. Det måste jag ha. Jag har ansvar för fler än mig själv. Men jag vill bli bättre på att tillfälligt koppla bort mina planer.
För jag vill ju inte missa det som händer rakt under näsan på mig. Jag vill njuta mer. Så jag övar väl på det. Var sak har sin tid.


/Cissi


RSS 2.0