Åh, vad motiverad...

... jag känner mig att blogga nu när jag egentligen har hundra andra saker att göra. Hmm...

Tvättar overaller och vinterjackor och har rensat skor i hallen. Sen ska det in en omgång med mössor och vantar i tvättmaskinen. Disken från igår ska köras och vi ska äta frukost. Ska även städa toan och duscha.
Om ca 4 timmar, vid halv ett, åker vi in till stan för att köpa present till min kusin. Grattis Hanna! Kalaset börjar kl två.
Glömde skriva att jag tänkte hinna dammsuga lägenheten också.

Men. Nu vill jag bara sitta här och dricka mitt kaffe en stund. Och känna att jag mår bra.

Ryno och jag såg en film igår. Ta daaa! 10.000 bc. Hade inga förväntningar alls, alltså tyckte jag filmen var helt OK. Hade velat läsa den som bok. Måste Se Mer Film! Behöver stimulera fantasin om jag någonsin ska skriva några böcker. Behöver dagdrömma mer.

Nu sitter A på planet till Kreta! Lyckans ost - men det förtjänar hon efter all skit hon gått igenom på kort tid.

Jag känner jag att jag snart suttit för länge här. Dags att göra annat.

♥ ♥ ♥

Morgontrötta

Hade lyckad kväll med arbetskamraterna (de yngre varianterna) igår!
Är inte bakis eller så, men motivationen för vråstädningen jag planerat idag har gått och gömt sig någonstans ibland högen av vinterskor i hallen och jag tänker inte leta efter den... Ryno och barnen umgicks med grannarna igår så de kom också i säng sent. Därför har den här familjen haft en väldigt långdragen morgon. T o m Fabbe sov länge (och nu sover han middagslur igen)! Ryona vaknade inte för än strax efter elva. Hon är verkligen en törnrosa.

Nu är det segdegning som gäller. Ska ta mig i kragen och gå och handla sen, men just nu vill jag bara sitta här och dricka cola... *gäsp*

♥ ♥ ♥

RSS 2.0