Bakisbollar

En dagen efter idag. Trots att det inte blev någon utgång för mig igår.
Har suttit i soffan, ätit ostbollar och suckat över mitt liv. Det var inget vidare att lyssna på, så nu måste jag verkligen sparka mig själv ordentligt där bak!!!
Nu är det krig mot ångesten, tröttheten och stressen!

Har lekt lite på datorn...

Puffen som gif-bild.


Flashar lite med vad jag åstadkommit!



På väg ur sjukdomsträsket?

Äntligen ute på andra sidan magsjukan! Har ätit riktig mat idag på kvällen. Imorgon ska jag pröva kaffe igen. Det har jag inte druckit på två dar.

Sen hoppas jag verkligen att familjen är ute ur sjukdomsträsket för den här gången. Blir ingen fet lön för mig nästa månad pga både sjukfrånvaro och vab.
Så nu vill jag ha vår, värme och bort med alla vinterbaciller!


Jaha...

Jaha.
Hemma med sonen som spydde igår. Idag verkar han dock vara som vanligt igen. Men eftersom vi kör på 48 timmars regeln på jobbet så gör jag oxå det. Kanske inte så lyckat om Jag som har hand om maten kommer tbx imorgon och det visar sig att jag blivit smittad...

Usch, Jag har känt mig så off den sista tiden. Eller ja, det där kommer ju och går... Skulle behöva rota i det där. Men. Det känns jobbigt. Åh orka!
Vet inte hur många gånger jag tagit tag i saker och ting, men inom loppet av en vecka ligger jag där som en urvriden disktrasa igen. Jag behöver något som håller mig uppe. Bläääh!

RSS 2.0