Jo men visst, eller hur?

Klart jag kom ihåg att ta med mig kameran! Eller inte då. Glömde mobilen också, eftersom jag satt den på laddning. Som tur var tog Ryno ett gäng kort med mobilkameran, så här kommer lite bilder från Liseberg ändå *phiew*:




[Fabbe tappade mjölktand nr 2 i kön till bergådalbanan...]










Det var enorma köer på Liseberg igår, men bortsett från det var dagen toppen! Är så stolt över mina fina ungar!

Semestersoft...


Sitter här med en mugg kaffe och knaprar på en bit mörk choklad med hallon. Inte helt fel.
Idag har jag betalt räkningar och handlat lite. Lutar åt filmkväll ikväll. Avatar.

Igår var det storshopping för födelsedagspengarna som gällde. Jag och barnen mötte upp Malin på Centralen och sen plågade jag dem igenom två H&M-butiker för att hitta det jag ville ha. Malin köpte minneskort till kameran och tomskivor att bränna musik på. Sen tryckte vi barnen fulla av hamburgare och glass och åkte hem.

Morgondagen är tänkt att vigas åt ett Lisebergsbesök. (Måste komma ihåg att ta med kameran!)

Här är bild på ett av nagellacken jag köpte igår, och i bakgrunden syns den nya randiga långa klänningen...


Jo förresten, en sak till...

... Jag var i stan med Stina i tisdags. Vi åt sushi och fönstershoppade.
Jag föll pladask för den här klänningen från Kapahl:



Den och ett par bruna läderstövlar i höst... -♥

Inne och vinkar!

Trodde att jag skulle blogga mer nu när jag är ledig. Det brukar vara så. Men tydligen inte denna semestern.
Jag är visserligen rätt bra på att uppdatera mina livsöden på facebook så jag tror inte att någon intresserad har missat något direkt.

Om en stund ska vi hem till Maria & Co för lite grilltjosan med övernattning! =)

Å Fabbe tappade sin första tand idag:


Projekt avslappning!

Jag har ont i käkarna. Biter ihop när jag sover, och gnisslar tänder utan att tänka på det när jag är vaken. Nu har jag försökt vara medveten om detta ett tag och påmint mig själv om att slappna av i käken, och då har det börjat göra ont. De stackars musklerna är väl inte vana vid att slappna av... =/

Behöver gå ner i varv rent allmänt. Det har varit så mycket som jag vill ta tag i nu när jag är ledig och hinner, så jag har liksom glömt att slappna av. Men idag regnar det iaf, så det blir inget tjat om att åka och bada.
Ska försöka hålla mig till att läsa bok och bloggar. Lite sådant stillasittande/liggande. Hoppas på att det hjälper.


Ledig och har haft en toppen helg!

Nu är semestern här! Fast jag har inte fattat det riktigt ännu... Jag vet ju om det och så, men det känns inte riktigt i kroppen. Det lär väl ta några dar antar jag.

Helgen har iaf varit toppen! Barnen har sovit hos mams & paps och varit och badat i Askim m.m.
Ryno och jag har haft helgen för oss själva. Först var vi på Saigon Cash och köpte hem lite exotiska matvaror. Frysta limeblad, frysta tigerräkor, inlagd ingefära, wasabi och lite olika kryddpastor. Sen blev det ett par timmar på en filt i gräset med korsord/bok, innan vi gick in för att laga orientaliskinspirerad middag. Gott men mycket starkt! På källen åkte vi in till stan för att se Eclipse på bio. Vi gillade den båda två. Kul att vi läst alla böckerna innan oxå. =)

Vad som gäller nu först, är ett par dagars lugn och ro i slappandets förtecken, och sen har jag en hel del saker som jag vill ta tag i här hemma nu när tiden finns. Och så såklart varva detta med att umgås med familjen -♥.
Har inga jätte grejer inplanerade mer än att det ska bli ett Lisebergs besök någon av de sista semesterveckorna och att vi ska på födelsedagsfest hos Maria på lördag. Gott att låta dagarna komma som de gör...

Nu hoppas jag bara att solen tänker komma tillbax igen, för då blir allt som bäst!


Snart, snart, snart...

Så. Nu är det bara en arbetsdag kvar!
Ska bli toppen med semester. Ingenting är riktigt inplanerat heller så det känns som 5 fria veckor som ligger framför mig. Lövely!
Nu är jag sugen på att komma hem, så jag kan sträcka ut mig med en bok.

RSS 2.0