Jag anpassar ihjäl mig själv.

Jag anpassar ihjäl mig själv.
Varför?
Mest för att jag glömt bort hur jag gör för att vara jag.
VEM är jag? Tog jag ens reda på det någon gång?
Ett skal, med ett kaos inuti. Just nu. Är det konstigt att jag jämt är trött?
Sist på listan. Sist i kön.
Oj, jag hann visst somna innan det blev min tur.
Bättre lycka nästa dag - Jasså, nähä...
Vad håller jag på med?
Exakt NÄR sålde jag min själ - och till VAD?
Jag är en jävla disktrasa...

?stressad?

Igår vad det en skitdag, mentalt. Kvällen däremot blev jäkligt lyckad och idag är gårdagens stress som bortblåst.

Undrar varför jag är så stressad emellanåt. Det är som om jag inte klarar av för många nya intryck på en gång. Inte kan sortera dem. Inte kan ta in hela min verklighet på en gång. Är i behov av en överblick hela tiden, men det går inte. Alltid något som slinker undan... Stress och oro när jag inte kan greppa.

Om jag fick bestämma skulle jag få lov att ta en sak i taget.

lugn

Det är tyst hemma. Barnen är hos kompisar. Det enda som hörs är tangentknapper och Ryno som lagar middag i köket.
Själv har jag ont i kroppen och antagligen lite feber. Bläh. Så det blev varken simskola för dottern eller träning för mig. (Hade varit skönt om Ryno hade kunnat ta simskolan, men lilla damen behagar INTE byta om inne på herrarnas...)

Idag opererades min mamma. Fick sms av henne förut. Allt har gått bra. Nu är det läkning och strålning kvar, och sen hoppas vi att det är klart. Hejja bästa mamman med positiv inställning!

Igår var jag och bokade tattoo-tid! 21 april blir det av. Då får jag min Fågel Fenix på skuldran.

Det har inte blivit någon mer brödtext på boken, men jag har kommit på fler scener och karaktärer. Mer story helt enkelt.
Borde väl passa på att skriva lite nu, men jag känner mig alldeles för seg i huvudet för det. Egentligen orkar jag inte ens sitta här, men när jag lägger mig ner för att vila så börjar hjärnan stressa runt med en massa jobbiga tankar som jag inte orkar förstå. bläk!

...och nu drömde jag mig bort. Vill byta ut delar av mitt liv. Vill få vara bara jag. Inte fejk. Inte duktig på något jag egentligen skiter i. Jag är inte NÖJD. Största delen av min energi går någon annanstans än där mitt hjärta är. Bara för att allt ska gå runt. Jag vill ha energin och hjärtat på samma ställe!

RSS 2.0