Kortis...

Har haft väldigt ont om tid att blogga det sista, tyvärr. Har andra saker jag prioriterar just nu. Men jag vill i alla fall lägga in en bild på tårtan från Fabians 3-årskalas i lördags.

Ta da!

Fabians tårta

♥ ♥ ♥

Dags för ett litet inlägg igen då kanske...

Ibland har jag bara ingen lust att lägga tid på att skriva. Måste även prioritera annat. Men idag känner jag att det kunde vara på plats med åtminstonde en liten uppdatering.
Hela den här vecka är fylld till bredden med saker att göra. Imorgon får vi besök av S och hennes dotter C som ska äta middag här. På onsdag ska jag handla och baka till Fabians kalas på lördag. På torsdag fyller Fabbe 3 år! Vi ska ha bullfika för kompisarna på gården (för det är ju även kanelbullens dag). På fredag är det Ryonas dansskola och mer förberedelser inför kalaset på lördag. Späckad vecka...

Helgen har också varit full av aktivitet. Storhandlade och köpte födelsedagspresenter i lördags. Mina päron var barnvakt. Igår bakade jag 64 st kanelbular till på torsdag. Fast barnen hade två kompisar här, så några bullar slank ner i 6 personers magar. Men det lär nog räcka till ändå.
I fredags köpte jag 4 böcker på pocketshop som tröst för att jag inte hann gå på bokmässan. Jag undrar bara så smått när jag ska hinna läsa alla...

♥ ♥ ♥

RSS 2.0