Det är vår i mitt liv!

Och sen blir det inga fler vårdcentralsbesök.
Har fått så mycket energi och ork av solen att vi (sköterskan och jag) konstaterade att våra samtal inte behövs just nu. Jag är välkommen att ringa tillbaka om jag börjar känna mig sämre igen.
Jag mår superduper nu för det mesta. Visst blir jag trött, men jag fixar det utan att falla ner i det där mörka hålet. Sen jobbar jag jätte mycket med mig själv nu och jag märker att det ger resultat. Nu när jag sökte hjälp fick jag mer eller mindre bekräftat att jag är stark nog att klara det här på egen hand, och att jag redan har helt rätt tänk. Det gör gott för självkänslan!

Att det dessutom är massor av roliga händelser inbokade i kalendern framöver gör inte att livet känns mindre intressant.

♥ ♥ ♥

paus igen

Lång bloggpaus igen då.
Har lovat mig själv att bara skriva när jag orkar.

Var hos psykiatrisköterskan förra veckan. Det var så skönt att bara bli tagen på allvar. Hon sa att jag har alla förutsättningar för att bli bättre och att jag redan kommit en bra bit på egen hand, med positivt tänkande och så.
Får förhoppningsvis en läkartid på fredag för att ta prover, för att kolla att det fysiska är OK. Har ju varit så extremt trött. Mår piggare nu tack vare våren, men jag fortfarande dagar med mycket låg energi. Som idag. Tur att vi är två vuxna hemma på em/kvällen.


Nu ska jag dråsa i soffan...


RSS 2.0