På rätt köl igen.

image60


Så sitter jag här igen, och plötsligt är allting bra. Förutom arga mamman. Hon var tvungen att titta fram på återbesök ikväll. Klarar inte av när barnen är överaktiva och tjoar, skriker och springer när jag själv är trött. Lyssnar gör de inte heller så då skriker jag med. Men det känns jätte jobbigt efteråt. För det känns som om jag kunde hanterat sittuationen på ett smidigare sätt än att ryta. *suck* Avskyr själv när jag gapar och skriker. Det känns så omoget...


Men annars verkar allt ha löst sig. Vi bestämde helt sonika att Ry får sin hamster redan imorgon. Vi köper allt på en gång. Många små problem lösta.
Jag ska baka chokladkaka imorgon bitti och Ryno bakar vetelängder när jag är och handlar med päronen. Jag får alltså hjälp med den ena handligen. Den andra klarade jag av nu i eftermiddag - trots regn. Städningen tar vi på förmiddagen innan kalaset.
Vi är två - och vi har en plan... Känns bra.


Ett tips. Raka inte benen med ny hyvel när ni precis tagit av er strumporna. Ni vet hur huden kan bli lite "knaglig" där strumpresåret har suttit åt. Där tycker ny hyvel om att bita sig fast. Det kom bloooood... =(


Jag vill lära mig meditera. Känns som en av nycklarna jag behöver för att må bättre. Funderar fortfarande på det här med läkare. Kan inte vara normalt att vara såhär labil.


 

♥ ♥ ♥

Kommentarer
Postat av: Ida

Du kan kolla upp sköldkörteln. Det är jättemånga, speciellt tjejer, som har för dålig kapacitet på den och det gör att man mår dåligt psykiskt.

2007-12-28 @ 22:46:33
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Cissi (mammavarg)

Tack för tipset. Just nu mår jag jätte bra (igen), men det är verkligen jobbigt när psyket åker upp och ner. Har du själv erfarenheter?

2007-12-30 @ 18:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0